ქართ

Murtaz Kvirkvaia

At present the School runs three-stage teaching programme: Bachelor’s, Master’s, Doctor’s. Different special educational-training courses also function at this School. Students of this School have the opportunity to participate in the programmes accomplished together with foreign partners. They can also continue their studies at well-known universities abroad.

The graduates of this School are competitive on the labour market what is proved by the high coefficient of the graduates’ employment.

The School provides students with high quality service from pragmatic as well as technical viewpoint. It should be mentioned that the form and the quality of service change and are improved according to the change of conjuncture.

The strategic aim of the School is to prepare high qualified staff that will be in conformity with the requirements labour market.

University
Site Map   |   Contact
© Grigol Robakidze University   |   Web - Site Created: 2011.05.05   |   Updated: 2016.09.23
Tbilisi, Jano Bagrationi Street, N6, Tbilisi, David Aghmashenebeli Street, 13 Batumi, David Aghmashenebeli Street 13   |   Tel:(+995 32) 2384406; (+995 32) 2382706   |   Fax: (+995 32) 2384406   |   E-mail: info@gruni.edu.ge